ΕΛΛΑΔΑ

ΒΟΜΒΑ….ΠΑΟΚ – ΑΕΚ! Βίντεο υπάρχει…;;;Πρόκειται για πρόχειρο μοντάζ.

Δεν με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο και δεν με νοιάζει αν ήταν κανονικό η όχι το γκολ.Εστιάζομαι μόνο στις φωτογραφίες που δείχνουν τον Σαββίδη  με όπλο μέσα στο γήπεδο και μάλιστα να  είναι έτοιμος να το βγάλει από την θήκη του…

Φωτογραφίες που δείχνουν τον Σαββίδη με όπλο (το αν είναι νόμιμο η παράνομο η μπορεί να το έχει στο γήπεδο είναι θέμα της αστυνομίας και των δικαστών) έχουν βγει.

Ποιοι τις έβγαλαν δεν το γνωρίζω.

Βίντεο που να επιβεβαιώνουν τις φωτογραφίες υπάρχει;;

Βίντεο που να δείχνει τον Σαββίδη έστω χωρίς μπουφάν υπάρχει;;

Κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με την μαφία του ποδοσφαίρου.

σσΚ:  1, Εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για πρόχειρο μοντάζ. Το είδα σε τρεις παρόμοιες φωτογραφίες εν κινήσει, με το πιστόλι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, έτσι, που δεν βολεύει με τίποτα να πιαστεί, ενώ γέρνει τόσο, που θα έπρεπε η ζώνη να ξεκινά χαμηλά από τον κώλο και να ανεβαίνει στον αφαλό.


Επίσης, η φωτό με το πιστόλι, πρωτοδημοσιεύθηκε στη σελίδα “Ενωσίτικη Ενημέρωση”. Κατά τα άλλα, η άποψή μου για τον Σαββίδη και τους υπόλοιπους νονούς του ποδοσφαίρου, είναι 1.000% αρνητική.


2, ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ
Δείτε σε όλες τις “φωτογραφίες” τη θέση του υποτιθέμενου όπλου του Ιβάν Σαββίδη… Με ιδιαίτερη προσοχή!!! !!! !!!
Στη συνέχεια, πάρτε το ψεύτικο όπλο του μπέμπη σας και τοποθετήστε το στη ζώνη σας κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Απολύτως!!!!!!
Τέλος, επιχειρείστε να το πιάσετε, κάνοντας τη κίνηση Σαββίδη, ή όπως σας βολεύει τέλος πάντων!!!!!!
Αν καταφέρετε να πιάσετε πιστόλα κατά τρόπο λογικό, χωρίς να στραμπουλήσετε το χέρι σας, να μου εξηγήσετε τον τρόπο, διότι δοκίμασα του εγγονού μου και έπαθα!!
!😎😉🤣😠😎🤔3, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ??? Με αυτά που συμβαίνουν εδώ στην Αθήνα και με τη φυσιολογική αντίδραση που υποβόσκει εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη, σε σύντομο χρονικό διάστημα η Μακεδονία θα είναι μια και αυτόνομη με τις ευλογίες ολυμπιακών, παναθηναϊκών και αεκτζήδων και των υπολοίπων Ελλήνων, αν και εφόσον υπάρχουν άνθρωποι νοήμονες που μπορεί να ονομάζονται έτσι… Αυτή η Μακεδονία θα έχει πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη θα είναι βαλκανικό κέντρο και με τις κατάλληλες επενδυτικές βοήθειες θα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του κράτους των Αθηνών…. 
 ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ;;; 

Σαββίδης

Βίντεο υπάρχει οέο???

Posted by PAOK Veriotis on Sonntag, 11. März 2018

Αναρτήθηκε από Tarakoulas Giorgos

/kentripotideas.blogspot.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!
[fblike]
Διαβάστε όλο το άρθρο:

Leave a Comment